Despre Simona Halep si o anexare mediatica esuata a „campioanei noastre”, intr-un nou articol stiintific

Meters wide_A Failed Mediatic Annexation of Simona Halep_articol stiintific_Teodor Burnar_screenshot

Sunt mandru sa anunt publicarea unui nou articol academic, scris alaturi de Prof. Vlad I. Rosca din cadrul FABIZ a ASE. Articolul se concentreaza asupra anexarii mediatice a eroilor sportivi contemporani in timpul pandemiei de COVID-19, utilizand documentarul 3mm, produs la comanda Bancii Transilvania si lansat pe ProTV la 1 decembrie 2020, drept studiu de caz. Articolul nostru analizeaza esecul acestei anexari mediatice si isi propune sa ofere o perspectiva critica asupra modului in care sportivii sunt perceputi, promovati si apropriati de catre media contemporana / actorii comerciali.

Articolul nostru analizeaza esecul acestei anexari mediatice si isi propune sa ofere o perspectiva critica asupra modului in care sportivii sunt perceputi, promovati si apropriati de catre media contemporana / actorii comerciali.


In acest timp, media romaneasca si cea straina ii dau inconjur ca vulturii si alti necrofagi lui Halep, in asteptarea verdictului de dopaj, demonstrandu-si inca o data instinctul de hiene. Nu ca as simpatiza-o pe Halep, nici pe departe – numai ca le inteleg prea bine psihologia, mai ales ca am scris prima – si pana acum singura – teza de doctorat din lume despre eroizarea lui Halep, bineinteles ignorata cu desavarsire de acesti cabotini, diletanti, semi-analfabeti care se numesc ziaristi.

Articolul stiintific „Meters Wide: A Failed Mediatic Annexation of Sporting Heroes During Pandemic Times?”, semnat Teodor Burnar si Vlad I Rosca, este disponibil la link-ul anterior sau integral mai jos:

Meters-wide_A-Failed-Mediatic-Annexation-of-Simona-Halep_articol-stiintific-de-Teodor-Burnar_iulie-2023