Dancila, Citu si dublul standard

Sa ne imaginam doar ce s-ar fi intamplat daca in trecutul Vioricai Dancila s-ar fi descoperit ceva de proportiile scheletului din dulapul lui Citu.

  1. Johannis ar fi iesit in fiecare zi la TV, sa acuze vitrolic „ciuma rosie PE-SE-DE” si sa ceara demisia premierului, sub sloganul „fara penali in functii publice”.
  2. Pseudo-deontologi ca CTP ar fi sarit ca niste caini turbati, sa infiereze infractiunea din tinerete, sub pretext ca nu e pardonabila. De comparat cu reactia servila fata de Citu.
  3. Consultati pe strada de diverse televiziuni „prietene”, romanii hipsteristo-corporatisti ar fi promis indignati ca ies cu sutele de mii in piata, ca sa restaureze „democratia”.

Citu a condus beat mort in State, a facut puscarie si a tainuit asta. Dancila adoptase un copil, avea o coafura discutabila si era, vezi Doamne, semi-analfabeta.


Reactiile (sau lipsa de reactie) din cazul Citu arata ca:

  • cei de la putere sunt ipocriti, practica dublul standard, male supremacism si sunt invechiti in rele
  • presa este subordonata. Unde e acum Tolontan, care facea anchete in tara sa descopere adoptia lui Dancila? S-a ascuns, impreuna cu Johannis.
  • simpatizantii puterii, care-i idolatrizeaza pe Klaus si Citu, sunt niste tontovani, naivi numai buni de manipulat de Felix Tataru & Co.