Încă o reușită a lui Nicușor Dan! Remake-ul la “Păsările” lui Hitchcock se va turna în Cișmigiu – CE MARE REGIZOR VINE LA BUCUREȘTI

După ce a rezolvat problema parcărilor, a vandalismului violent și a apei calde lipsă în București, edilul-șef al Capitalei mai dă o lovitură! Surse de la Hollywood, printre care publicația Collider, preluată de Bucureștii Vechi și Noi, notează că administrația lui Nicușor Dan va aduce pe malul Dâmboviței o mare producție americană.

Este vorba despre un remake al celebrului film “Păsările”, peliculă horror al cărei original a fost turnat în 1963 de către Alfred Hitchcock. Remake-ul a fost deja comandat de Netflix, iar în cărți pentru a face filmul este cel mai “fierbinte” regizor de la Hollywood în acest moment.

Directorii de imagine americani au fost impresionați de autenticitatea locului – arată ca după un asediu, este invadat de găinaț, iar oamenii care trec prin parc sunt îngroziți. Este ceva ce nu puteam recrea nici măcar la Cinecittà


“Au existat mai multe locații luate în considerare, din toată lumea, însă în cele din urmă a fost aleasă una din București, chiar în centrul orașului cunoscut odată ca «Micul Paris». Este vorba despre Parcul Cișmigiu. Directorii de imagine americani au fost impresionați de autenticitatea locului – arată ca după un asediu, este invadat de găinaț, iar oamenii care trec prin parc sunt îngroziți. Este ceva ce nu puteam recrea nici măcar la Cinecittà”, a spus insider-ul Collider.

Sursa americană mai amintește că turnarea filmului i-ar aduce cu siguranță un al doilea mandat de primar general lui Nicușor Dan, care este puternic contestat în oraș. “Ar demonstra că știe să facă aur din rahat. Momentan, locuitorii nu văd decât rahatul și un tip care vorbește păsărește”.

Regizorul blockbuster-ului Elvis, Baz Luhrmann, este cotat cu prima șansă pentru a veni la București și a începe filmările în această toamnă, cu condiția să aibă bani de parcare în zona 0.

Notă – acest material este un pamflet


Descoperă mai multe la teodorburnar.com

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.