Ce impact!

E o senzație unică să știi că te-au citit zeci de mii de oameni. Și mai frumos e să realizezi că i-ai atins într-un fel, că i-ai marcat cu ideea ta, indiferent de numărul cititorilor. Am trăit senzația asta de câteva ori – când am văzut oameni în metrou citindu-mă în ziar, revistă sau pe mobil. Când un pamflet de-al meu a făcut 100k citiri în 2019. Când l-am ridiculizat public pe Cărtărescu într-un pamflet preluat de numeroase entități media, iar idiotul voia să îmi intenteze un proces. Ha-ha! „Entelectualii” români și satira.

E o senzație unică să știi că te-au citit zeci de mii de oameni. Și mai frumos e să realizezi că i-ai atins într-un fel, că i-ai marcat cu ideea ta, indiferent de numărul cititorilor


După preluarea articolului meu de vineri, despre Eminescu în contextul scandalului Schengen, în presa culturală (Bucureștii Vechi și Noi în primul rând) și generalistă (Cotidianul etc.), teodorburnar.com a avut un trafic record, absolut fenomenal. Doar pe site-ul BVN, s-au strâns peste 25.000 de citiri, din care mare parte s-au revărsat aici. Și pe Facebook, numărul de distribuiri și aprecieri e impresionant, iar comentariile sunt dintre cele mai calde. Semn că lumea a înțeles.

Vă mulțumesc, dragi cititori, anonimi sau nu!